Norsk Gestaltinstitutt Høyskole

Gestaltsalong for akkrediterte coacher

I GPO jobber vi kontinuerlig for at vårt arbeid som coacher kvalitetssikres. Vår utdanning er kvalitetssikret gjennom krav til terapi og veiledning. Når du er ferdig med studiet er ikke kvalitetssikringen over, og vi mener det er viktig å fortsette arbeidet med å kvalitetssikre oss selv og dermed jobben vi gjør. Derfor betinger medlemskap som akkreditert coach i GPO kontinerlig faglig utvikling. Det har vært en av våre hovedoppgaver i de 10 årene vi har eksistert.

 De siste to årene har NGI tydeliggjort at deres coachstudenter går i læringscoaching til en akkreditert coach går i regelmessig i organisasjonsveiledning og som dermed har en høy varhet på hva forskjellen mellom terapi og coaching er. Vi vil også komme inn på hvordan coachingstudiet har utviklet seg de seneste årene.

Vi ønsker derfor å gjenta aktiviteten fra i våres og tilbyr derfor nok en gang egen gestaltsalong med hensikt å bevisstgjøre nettopp dette. Denne gestaltsalongen vil telle som veiledning for å beholde akkrediteringen. Videre vil vi vurdere å gjøre den obligatorisk i framtiden.

Salongen holdes i GPO sine lokaler i Bygdøy allé og fasiliteres av Tore Gustavsen og Christin Winther som begge er lærere på coachingutdanningen på NGI. Påmelding ved å sende mail til gpo@gpo.no.

 

GPO ønsker alle akkrediterte medlemmer velkommen!

Ta kontakt på mail gpo@gpo. Ingen avgift