Gestaltsalong og juleavslutning

28. November.  Kl 17.30. til 20.30.

Vi serverer gløgg og pepperkaker og mingler så lenge det er folk i BA, 5 etg.

«Ansvarlig for det uansvarlige»
Lede digitale transformasjoner med gestalt på innerlomma! Ved Pål Voss, Sopra Steria AS.

Pål Rune er en erfaren rådgiver i avdelingen Organization and Change i Sopra Steria. Han brenner for å utvikle organisasjoner og mennesker slik at de  når sitt potensial.
Han har over 20 års erfaring som leder, konsulent og rådgiver fra blant annet DNB, Telenor, NorgesGruppen og Posten Norge.  Pål Rune har utviklet kompetanse og erfaring i grensesnittet forretning- organisasjons- og lederutvikling med fokus på hvordan digitalisering påvirker og setter rammene for hva fremtidens organisasjoner og ledere må kjennetegnes av for å skape resultater og lykkes.   Som medlem av ledergrupper i Posten og DNB og som konsulent og prosjektleder i Telenor har Pål Rune erfaring fra noen av de største omstillingsprosessene i norsk næringsliv.  Han er utdannet idéhistoriker fra Universitetet i Oslo og har en Mastergrad i Sosial- og Organisasjonspsykologi fra London School of Economics and Political Science.  Han er også utdannet gestaltcoach fra NGI, og han vil dele med oss hvordan han bruker gestalt i sitt arbeid som konsulent i Sopra Steria.

 

Innspill til temaer på Gestaltsalong
Meld ifra om du har forslag på tema og personer som kan fasilitere. Gestaltsalong som et åpent laboratorium. Vi åpner for at du som vårt medlem kan melde fra om de ønsker å fasitlitere, kanskje du har et opplegg du har lyst å teste ut. Så kan vi eksperimentere sammen. Meld fra til gpo@gpo.no